Despre noi

   Agenția PGA Imobiliare și-a început activitatea în plină criză imobiliară, în anul 2009.


Formasem o echipă de cinci agenți imobiliari cu o vastă experiență în domeniu, dornici de a ne distinge prin calitatea serviciilor oferite. Eram conștienți că piața serviciilor imobiliare avea nevoie de o schimbare și ne-am dat seama că trebuie să devenim specialiștii de care clientul nostru are nevoie.
În prezent echipa noastră numără 10 brokeri imobiliari specilizați pe segmentul rezidențial, care vă pot asista atât la închirierea unei locuințe cât și la cumpărarea/vânzarea acesteia.


  Misiunea noastră


Suntem convinși că educația continuă este cheia succesului, de aceea toți brokerii noștri sunt absolvenți ai școlilor in domeniu.
Ei participă constant la traininguri de specialitate ce au ca scop profesionalizarea în domeniul imobiliar, aducând astfel un plus de valoare serviciilor oferite.
Știm că respectul clienților noștri vine din respectul pe care îl avem față de valorile noastre:

 

Responsabilitate;

Profesionalism și expertiză;

Construirea de relații bazate pe valori umane și profesionale;

Sinceritate si franchețe;

Empatie.

 

Pe lângă respectul oferit, considerăm că siguranța într-o tranzacție imobiliară este prioritară, de aceea brokerii noștrii:

 

Respectă codul etic ABI;

Respectă standardul european de practică în domeniul imobiliar;

Folosesc contracte standardizate ce respectă în totalitate legislația în vigoare;

Au asigurare de raspundere profesională;

Sunt membrii acreditați ai Asociației Brokerilor Imobiliari.

 

 

 Viziunea noastră


Suntem conștienți de imaginea pe care agențiile imobiliare o au în ochii publicului larg și tocmai această imagine dorim să o schimbăm prin nivelul calitativ al serviciilor prestate de catre noi.
În viziunea noastră serviciul imobiliar nu inseamnă doar intermediere, de aceea oferim clienților noștri și consultanța necesară, pentru a le asigura confort în luarea unei decizii corecte.